top of page

11. ИЗДАНИЕ НА ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЗПРМ

Со задоволство ве покануваме на годинешната конференција на Здружението која ќе се одржи на 18 ноември 2023 година.

Пријавувањето е исклучиво на следниот линк.

Со почит,

Организацискиот одбор за конференцијата

2020 Conference: Text
bottom of page