top of page

саб., 07 ное.

|

Zoom

Осма годишна меѓународна конференција на ЗПРМ - На прагот на иднината: Што по 2020 година

Виртуелна конференција на Здружението на преведувачи и толкувачи по повод 10-годишнината од постоењето на здружението

Пријавувањето заврши
Видете ги нашите други настани
Осма годишна меѓународна конференција на ЗПРМ - На прагот на иднината: Што по 2020 година
Осма годишна меѓународна конференција на ЗПРМ - На прагот на иднината: Што по 2020 година

Time & Location

07 ное. 2020 г., во 10:00

Zoom

Guests

About the Event

ЗПРМ е македонското здружение на преведувачи и толкувачи, основано во декември 2010 година, од десет истакнати хонорарни преведувачи и толкувачи и професори. Секоја година, Здружението се гордост организира годишна конференција. Овогодинешната конференција за 2020 година ќе се одржи на интернет поради глобалната пандемија. Овој настан е наменет за сите преведувачи и толкувачи кои се заинтересирани за својот професионален развој.

 

Tickets

 • Членови на ЗПРМ

  Овој билет е за членовите на здружението.

  15,00 €
  +0,38 € service fee
  Sale ended
 • Гости

  Овој билет е за гости кои не се членови на ЗПРМ.

  20,00 €
  +0,50 € service fee
  Sale ended
 • Предавач/Модератор

  Овој билет е само за предавачите и модераторите на конференцијата.

  0,00 €
  Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page