top of page

пет., 19 ное.

|

Виртуелен настан

Деветта годишна меѓународна конференција на ЗПРМ: Стандарди за превод и толкување – Опција или обврска?

Пријавувањто е затворено
Видете други настани
Деветта годишна меѓународна конференција на ЗПРМ: Стандарди за превод и толкување – Опција или обврска?
Деветта годишна меѓународна конференција на ЗПРМ: Стандарди за превод и толкување – Опција или обврска?

Time & Location

19 ное. 2021 г., во 14:00 – 19:00 CET

Виртуелен настан

Guests

About the Event

ЗПРМ е македонското здружение на преведувачи и толкувачи, основано во декември 2010 година, од десет истакнати хонорарни преведувачи и толкувачи и професори. Секоја година, Здружението се гордост организира годишна конференција. Овогодинешната конференција за 2021 година ќе се одржи на интернет поради глобалната пандемија. Овој настан е наменет за сите преведувачи и толкувачи кои се заинтересирани за професионален развој.

Tickets

 • Член

  Овој билет е за членовите на ЗПРМ

  15,00 €
  +0,38 € service fee
  Sale ended
 • Посетител - нечлен

  Овој билет е за посетители на конференцијата кои не се членови на ЗПРМ

  20,00 €
  +0,50 € service fee
  Sale ended
 • Предавач

  Овој билет е само за предавачите на конференцијата

  0,00 €
  Sale ended
 • Студент

  Овој билет е само за студенти

  10,00 €
  +0,25 € service fee
  Sale ended
 • Организатор

  Овој билет е само за членовите на организацискиот одбор

  0,00 €
  Sold Out
 • Поканети гости

  Овој билет е за гости поканети од ЗПРМ

  0,00 €
  Sale ended
 • Учество и членарина за придружен член

  Овој билет покрива учество на конференцијата како и годишната членарина за преведувачите кои сакаат да се приклучат на Здружението ЗПРМ како придружни членови.

  37,00 €
  +0,93 € service fee
  Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page